Ervaringsdeskundige ouder

Als beeldtekenaar zet ik mij in voor heldere communicatie binnen de zorg rondom het kind. Wij kunnen dit samen doen, wij hebben hetzelfde doel en we hebben elkaar nodig!  

Als mama van 2 lieve bijzondere kinderen, Beeldtekenaar en zorgprofessional heb ik een brede ervaringsdeskundigheid (Verstandelijke beperking, Autisme, ADHD, Taalontwikkelingsproblematiek en Genderdysforie). Vanuit het ervaringen vanuit het ouderschapsperspectief deel ik mijn ervaringen, als zorgprofessional en tekenaar maak ik verbanden zichtbaar.   

Mijn droom is de stilte te doorbreken, met elkaar in contact te zijn en samen te werken. Zo realiseren we samen de beste zorg!

Meer weten?

Ik hoop dat ik mijn verhaal vaker mag delen om zo het gesprek op gang te brengen over het ouderperspectief en de oudergerichtheid van professionals in de zorg en dienstverlening. 

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mijn presentatie, ervaringsdeskundigheid van ouders, het ouderschapsperspectief of andere vragen. Ik denk erg graag met jullie mee. 

Meer achtergrond informatie kun je vinden op ervaringsdeskundigeouders.nl