Visueel verslag

Een visueel verslaglegger bij uw event, of jouw verhaal visueel ondersteunen dmv op maat gemaakte illustraties

Je kunt alles tekenen!

Beeldtekenaar maakt illustraties bij uw verhaal. passende op maat gemaakte illustraties of een Visueel Verslag van uw evenement, bijeenkomst, brainstorm of training. 

Tekeningen geven overzicht en inzicht en trekken de aandacht. Kijken naar een tekenaar die informatie vastlegt is boeiend, vergroot het groepsgevoel, en zet mensen aan het denken.

Het Visuele Verslag, ook wel visual record genoemd, vat in een oogopslag een verhaal, kennis, presentatie samen en brengt de essentie in beeld terwijl ze gebeuren. daarbij blijft de informatie ook nog eens beter hangen. 

Kortom een totaalbelevenis van uw bijeenkomst!

brainstorm IKC

Inventarisatie van de vraagstukken omtrent de vorming van een IKC. Het in beeld brengen van de vragen die leven bij ouders en bij medewerkers.

Gezond bouwen aan de toekomst

Tijdens Serious Ambtenaar werden meerdere vraagstukken behandeld voor gemeenten en provincies. Hoe om te gaan met gezondheid bij het  indelen van de openbare ruimte.

Ouders aan het roer

De JGZ app geeft ouders de mogelijkheid om beter samen te werken met de hulpverlening. een samenvatting van de functies van de app in beeld. 

Zorg rondom het kind

Organiseren van de zorg en dienstverlening rondom het kind. een samenvatting van de bijeenkomst samenwerken rondom het kind.  

gezond innoveren

Een samenvatting van drie bijeenkomsten over gezond innoveren in de toekomst. 

Prikkelverwerking

Rekening houden met de verschillende vormen van prikkelverwerking bij het in bad gaan. 

Van ervaren tot handelen

Een overzicht van wat nodig is  om een ervaring te verwerken en te komen tot handelen.